|
Bahasa: EN | BM |

About Page

Pengenalan Kami

Ditubuhkan pada tahun 1990, Sin Jin Da Hardware Sdn Bhd merupakan peruncit perkakasan dan bilik mandi yang beribu pejabat di Bukit Mertajam, Penang, Malaysia. Kami menawarkan pelbagai jenis produk berkualiti tinggi, termasuk peralatan tandas, peralatan pancuran mandian, sinki, ketuhar, pemanas air, jakuzi, aksesori perkakasan, rak pinggan mangkuk dan rak pakaian.

Kami berbangga dengan jenama eksklusif kami VICTORIA. Syarikat kami juga merupakan ejen tunggal untuk jenama saluran keluar longkang DAOWEI, memberikan anda perspektif baharu tentang reka bentuk bilik mandi. Sin Jin Da Hardware Sdn Bhd juga menampilkan jenama galeri seni kami sendiri PANDORA Art Gallery bersama dengan Airegard, My Solar, Retouch, Bridge dan jenama terkenal lain seperti Sorento, Alpha, DE&E, Robam dan Vatti.

Kami menawarkan koleksi aksesori perkakasan paling komprehensif di Bukit Mertajam. Kami menjadi ejen sah Daowei yang pertama di Malaysia. Selain itu, tunnel mirrors unik kami menambah sentuhan keanggunan pada bilik mandi anda.

BIAR KAMI BEKERJASAMA DENGAN ANDA DALAM MENCIPTA RUMAH YANG SEMPURNA. SELAMAT DATANG!